Programet AppImages ne linuxNese deshironi ju mund te beheni pjese e patreon dhe te ndihmoni kete channel financiarisht. Duke ndihmuar kete channel financiarisht ju me mundesoni te kushtoj me shume kohe ne ndertimin e videoe-ve te reja.

https://www.patreon.com/mesimeneshqip

Ose mund te perdorni liberapay ne linkun me poshte:

https://liberapay.com/rajmond.burgaj/donate.

Likes – 0, Dislikes – 0

source